Коростенців запрошують подавати кандидатури на рейтинг «Гордість міста»

14.01.2020

Саме у лютому-місяці у Коростені нагороджують та віншують кращих городян у різних номінаціях. Визначають справжніх професіоналів своєї справи серед господарів, науковців, спортсменів. А ще –кращих освітян, медиків, працівників культури, залізничників,  комунальників, торговців, журналістів, співробітників МВС, МНС, ЗСУ, керівників підприємств, бізнесменів, трудові династії та родини, і багато інших. І всі вони стають «Гордістю міста».

Цього року щорічний загальноміський відкритий рейтинг популярності «Гордість міста» у Коростені пройде 28 лютого в палаці культури. І вже зараз триває прийом заявок кандидатур конкурсантів, які потрібно подати до кінця січня у відділ культури, кабінет 35.

Телефони: 9-65-06, 9-61-88, e-mail: kulturakorosten@ukr.net

Висунення кандидатур рейтингу здійснюється гласно, за ініціативи державних органів та місцевого самоврядування, підприємств, організацій та установ усіх форм власності, громадських організацій, трудових колективів, військових частин, громадян.

При поданні кандидатури потрібно підготувати такі документи:

Для підприємства та установи: назва, адреса, керівник, телефон; головні досягнення у діяльності колективу (працівника) за минулий рік; перелік нагород, відзнак, заслуг за минулий рік, якщо такі є; стисла характеристика колективу, підрозділу, компанії; фото з діяльності підприємства (працівника) в електронному вигляді.

Для громадян: ПІБ; місце роботи, посада, телефон; стисла біографія кандидата, головні досягнення, заслуги за минулий рік, перелік нагород, відзнак за минулий рік, якщо такі є; фото в електронному вигляді.

Коростенці, не зволікайте! Обирайте найкращих!

Читайте також: Коростенців запрошують подавати кандидатури на «Гордість міста»

newday.org.ua