В Овруцькому районі поліція викрила двох мотоугонщиків

09.04.2019
 Двох молодиків правоохоронці обґрунтовано підозрюють у причетності до викрадення двох мотоциклів з домогосподарства селянина. Транспортні засоби вилучені. Триває досудове розслідування. Повідомляє Головне управління Національної поліції в Житомирській області.

У середині березня до Овруцького відділення поліції звернувся 47-річний житель с. Бондарівки із заявою про викрадення двох мотоциклів «Мінськ» і «Восход» з батьківського обійстя. Нині там ніхто не проживає, а заявник час від час навідується впорядкувати господарство. 

Під час першочергових заходів поліцейські з’ясували, що невідомі потрапили до приміщення, де зберігались транспортні засоби, попередньо пошкодивши двері господарської будівлі.

Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

У результаті слідчо-розшукових дій оперативники знайшли мотоцикли прикидані хмизом, у лісі за півтора кілометри від села.  

– Оглядаючи місце знаходження транспортних засобів, працівники слідчо-оперативної групи виявили інші речові докази, у тому числі сліди гужової повозки, які допомогли викрити ймовірних крадіїв, – розповів начальник Овруцького ВП ГУНП Сергій Савлук.

Обґрунтовано підозрюваними у причетності до угону мотоциклів виявились двоє місцевих жителів, віком 23-х і 18-ти років. Молодики свою вину визнали. 

За чинним законодавством за подібні протиправні дії обом може загрожувати покарання у вигляді ув’язнення строком від 5 до 8 років.   

Читайте також: На Овруччині продовжуються пожежі: палало за Підруддям.

newday.org.ua

bike