У Житомирі 7-річний хлопчик виготовляє моделі динозаврів з підручних матеріалів

20.01.2021

7-річний другокласник із Житомира Євгеній Стесюк виготовляє моделі динозаврів з підручних матеріалів. Мама хлопчика каже, що під час канікул її син багато читає та займається творчістю.

Другокласник Євгеній Стесюк розповів кореспондентам Суспільного, що ходить до 2-Б класу житомирської школи №30. Хлопець каже, що його захоплюють книги про динозаврів, тому він почав ліпити моделі динозаврів з пластиліну:

“Ось модель Алозавра, він майже “король динозаврів”, полює на маленьких динозаврів. Ось уже вилупився маленький динозаврик із цього яйця, а це він з’їв аргентинозавра”.

Євгеній говорить, що крім пластиліну використовує й інші підручні матеріали:

“Наприклад, утеплювач для підлоги, шматок штукатурки, землю, папір”.

Мама Жені Віра Чередніченко розповідає, що під час зимових канікул у її сина з’явилося багато часу, який він витрачає на творчість:

“Він часто створює з нічого – щось. Якось каже мені, що зробить ось таке, а я кажу, що це щось дуже велике та складне, але він сідає і в нього виходить. Він любить працювати з дрібними деталями”.

У Житомирі 7-річний Євгеній Стесюк виготовляє моделі динозаврів з підручних матеріалівСуспільне Житомир

Євгеній Стесюк каже, що його друзі теж почали цікавитися тематикою динозаврів:

“В мене є друг, Васька, він теж любить динозаврів і часто питає мене про них. Я коли виросту, то мрію стати палеонтологом і викопувати кістки динозаврів”.

Хлопець каже, в майбутньому планує стати палеонтологом і викопувати кістки динозаврів.

Читайте також: Житомирянка у колекції старовинних ткацьких верстатів має автентичний верстат з Коростенщини

newday.org.ua