На Овруччині горів деревообробний цех

20.01.2021

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на території підприємства з деревообробки відходів деревини в с. Заріччя Овруцького району. Про це рятувальників сповістив охоронець, який проходив повз споруду та через вікно побачив всередині задимлення.

На місці події бійці ДСНС встановили, що загоряння виникло в окремо розташованій будівлі, під одним дахом якої знаходяться цех з обробки відходів деревини та склад. Вогонь охопив дерев’яну підлогу та, по гумовій транспортній стрічці, що висипає тирсу на зовні, перекинувся на шиферний дах будівлі. Загальна площа якої складає 200 кв. м.

Зусиллями рятувальників вже за 30 хв пожежу було локалізовано та о 08:20 – ліквідовано. Для підвозу води керівник гасіння пожежі залучив ще один пожежний автомобіль.

Вогнем знищено 80 кв. м покрівлі, частково пошкоджено підлогу та стіни. Загиблих і травмованих не має. Рятувальники запобігли подальшому поширенню полум’я по всій площі цеху. Упродовж всього процесу гасіння фахівці ДСНС здійснили 4 підвози води з відстані біля 2 км.

Читайте також: Через морози на Житомирщині збільшилась кількість пожеж

newday.org.ua