У Коростені таксі безкоштовно возитимуть медиків

26.03.2020

Тих лікарів та медичний персонал, які проживають на околицях міста, у Коростені відсьогодні, 26 березня, таксисти возитимуть на роботу і з роботи безкоштовно, про це інформують офіційні джерела Коростеня.

Такої домовленості дійшли під час зустрічей керівництво міських служб таксі із посадовцями міської ради. Було напрацьовано механізм підвезення медичного персоналу до міської лікарні та в зворотному напрямку.

Таксі забиратимуть працівників лікарні від відповідних зупинок і доставлятимуть до шлагбауму в лікарні і навпаки від шлагбауму до зупинок.
 Так, машини «Люкс-таксі» забиратимуть і завозитимуть медиків у мікрорайон Білокоровицьке шосе – кінцева зупинка «Петушки», жителів Київського масиву та Військового містечка – зупинка кафе «Золота бочка». «Економ-таксі» – Ковельський парк та Маяковського: зупинка Шевченка, 103, а також працівників лікарні, які мешкають  на Пашинах – зупинки  районна поліклініка, магазин «Сльозка». «СК-таксі» – Подол (ЗОШ №8), Хіммаш, вул. Свердлова. «Універсал-таксі» – зупинки «Поліське водосховище» та «Ветеринарна лікарня».

Також міські служби таксі здійснюють безкоштовне перевезення медичного персоналу міської лікарні Коростеня виключно в проміжок часу з 7:30 до 8:05 ранку та з 19:30 до 20:05 вечора від міської лікарні по зазначених напрямках лише з віддалених мікрорайонів міста.
 «Просимо завчасно здійснювати замовлення за телефоном та групуватись в колективи по декілька осіб. Замовлення служби таксі в інші проміжки часу є платними» – пише Коростень офіційний інформаційний.

Олеся Дейнега

Читайте також: У Коростені дезінфікують вулиці та автобусні зупинки

newday.org.ua