Трьом коростенським спортсменам з голболу Президент призначив щомісячну стипендію

14.09.2020

Двом житомирським спортсменам з ВОЛЕЙБОЛУ та трьом коростенським спортсменам з ГОЛБОЛУ та їх тренерам призначено ЩОМІСЯЧНУ СТИПЕНДІЮ Президента України для ДІТЕЙ з інвалідністю, які мають високі досягнення у всеукраїнських спортивних змаганнях, та їх тренерам. УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №389 від 11 вересня 2020 року.

 Стипендіати:
ДОБРОВОЛЬСЬКА Лілія, 2005 р.н., – резервний склад національної паралімпійської збірної команди України з голболу, чемпіонка всеукраїнських спортивних змагань з голболу. Учениця Житомирської спецшколи №1 для дітей з порушеннями зору.
ПАСІЧНИК Віталій, 2003 р.н., – КМСУ, кандидат до національної дефлімпійської збірної України з волейболу, чемпіон України.
Учень Березівської спецшколи для дітей з порушеннями слуху.
ХОДАКІВСЬКА Вероніка, 2005 р.н., – чемпіонка всеукраїнських спортивних змагань з голболу.
ХОШАБА Нікіта, 2003 р.н., – кандидат до складу національної паралімпійської збірної команди України з голболу, Учень Житомирської спецшколи №1 для дітей з порушеннями зору.
ЯНЧУК Денис, 2004 р.н., – кандидат до національної дефлімпійської збірної України з волейболу, чемпіон України. Учень Березівської спецшколи для дітей з порушеннями слуху.
СВІНЦІЦЬКИЙ Володимир Володимирович – ТРЕНЕР ЖОДЮСШі кандидатів до національної дефлімпійської збірної команди України з волейболу Пасічника В. та Янчука Д.
ХОДАКІВСЬКИЙ Сергій Павлович – ТРЕНЕР ЖОДЮСШі резервного складу та кандидатів до національної паралімпійської збірної команди України з голболу Хошаби Н., Ходаківської В. та Добровольскої Л.
Дуже приємна новина до Дня фізичної культури та спорту. Крок за кроком, з року в рік створюються умови для покращення результатів дітей з інвалідністю, а також їх тренерів, що значно сприяє розвитку паралімпійського і дефлімпійського руху.

Читайте також: Коростенка стала срібною призеркою на чемпіонаті України з вільної боротьби

newday.org.ua