До приїзду Зеленського підлогу міської ради в Олевську встелили зеленим килимом

12.08.2019

У Олевській міській раді застелили новий килим до приїзду президента Володимира Зеленського. Про це на сторінці у Facebook повідомив журналіст Роман Бочкала і додав світлини. На фото помітно, як поверх пошарпаного паркету в коридорі застелили зелений килим. Загалом під час візиту президент України вимагав від Національної поліції України звільнити керівників Овруцького та Олевського районних управлінь поліції. Причина – незадовільна боротьба правоохоронців із незаконним видобуванням бурштина на території регіону, повідомляє ТСН.

Із відповідним проханням під час свого візиту Володимир Зеленський звернувся до Сергія Князєва. Князєв пообіцяв виконати відповідне доручення президента. 

Крім того, глава держави пообіцяв звільнити голову обласного управління СБУ. Зеленський також хотів почути обласного прокурора, але той у відпустці і на нараду не прийшов.  

Коринський Андрій Борисович (начальник управління лісового господарства). Ну, ви в цій схемі. Мені пишуть. Дивно? Ну, як дивно? У мене є статистика. Ви в цій схемі. Все вирішується через вас. Наклеп? Ким наклеп? Що у вас взагалі відбувається в області, хлопці?”, – сказав Зеленський.

Зеленський доручив т.в.о. голови Служби безпеки України Івану Баканову змінити глав відомства у Рівненській, Волинській та Житомирській областях, а голові Національної поліції Сергію Князеву – 9 голів районних відділів поліції у цих областях. “Будь ласка, змініть глав Служби безпеки України в трьох областях: Рівненська, Волинська та Житомирська”, – сказав Зеленський.

Також президент доручив голові Нацполіціі Князєву звільнити керівників райвідділів Нацполіціі в Рокитнівському, Дубровицькому, Володимерецькому, Зарічненському та Сарненському районах Рівненської області, в Олевському і Овруцькому районі Житомирської області, в Ратнівському та Любашівському районі Волинської області. 

Читайте також: У Житомирі відбувся круглий стіл «Реформа децентралізації влади: стан та подальші кроки»

newday.org.ua