Підприємець з Коростеня потерпає від рекетирів

04.11.2019

Власник пилорами з Коростеня Серін Хюсейн, який родом з Туреччини, заявляє, що вже два роки потерпає від злочинів бандитів, бо відмовляється платити гроші за «кришування». Про це бізнесмен розповів журналістам місцевого телеканалу «Коростень ТБ» «Коростеньмедіа».

–Постійно б’ють вікна авто, за рік по 10 разів, вкрали машину, пограбували квартиру, – розповідає підприємець на камеру. – Документи вкрали, сумку. Я розумію, хто це, і поліція розуміє… Бандити постійно хочуть гроші. Коли не платиш – виникають проблеми. У мене такий менталітет, я з Туреччини,  і платити не хочу.

6 років Серін Хюсейн має бізнес у Коростені, перші чотири роки платив гроші бандитам, останні два роки відмовляється, і тепер має купу проблем – від побиття вікон у авто до угону машини та крадіжок у помешканні. Каже, що в поліцію звертався.

Як прокоментував на камеру начальник Коростенського відділу поліції Михайло Старовойт, дійсно підприємець звертався, заяви писав, але не про вимагання.

На сьогоднішній день по факту квартирної крадіжки є кримінальне провадження, по факту угону машини є кримінальне провадження, по факту вимагання – немає навіть заяви, – каже Михайло Старовойт. – Поки ведуться слідчі дії, ми працюємо в оперативному режимі.

Отож, рекет чи хуліганство, або інші злочинні діяння? Віднині цим питанням займаються коростенські правоохоронці. І те, що про рекет бізнесмени заговорили у Коростені відкрито, не побоявшись – це перший випадок. Наразі слідчі дії за поліцією.

За матеріалами «Коростень ТБ» «Коростеньмедіа»

Читайте також: Іноземця, якого звинувачують у викраденні та катуванні коростенки, відпустили з-під варти: дівчина боїться за життя

newday.org.ua