Овруцькі юні музиканти здобули нові нагороди

20.07.2020

Учні Овруцької музичної школи здобули нові нагороди у фестивалях і конкурсах, які проходили по всій Україні.

Миніч Катерина посіла I місце на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Кольоровий Драйв», номінація «Інструментальне мистецтво», викладач Тимошенко М.С. Лауреаткою I ступеня стала і Ожик Дар’я, викладач Рябоконь О.В. Конкурс проходив у місті Умань.

У Харкові пройшов вже II Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв «Super Art – 2020». Шубан Ярослава посіла I місце у номінації «Інструментальне мистецтво, фортепіано», викладач Іващенко Н.В. У номінації «Інструментальне мистецтво, скрипка та фортепіано», інструментальне тріо «Violin Plus» завоювали II місце, викладачі Коркушко І.І. та Войцехівська І.В. Тишина Олександра також посіла II місце у номінації «Інструментальне мистецтво, фортепіано», викладач Войцехівська І.В.

На Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв SOLOVIOV ART, що проходив у столиці країни, у номінації «Фортепіано»: II місце посіла Дорошенко Олександра, викладач Плавшак Л.М.; II місце – Шубан Ярослава, викладач Іващенко Н.В.; III місце – Цвєтков Владислав (інклюзивне навчання), викладач Ткаченко В.М.

На XII Міжнародному конкурсі «DIGI-TALENTY LATO 2020», що проходив у Польщі, Єліна Валерія посіла II місце у номінації «Інструментальне соло», викладач Кавецька М.А.

У Запоріжжі відбувся II Міжнародний багатожанровий фестиваль «Перлина Дніпра». II місце на конкурсі зайняли Ілляшевич Данило, викладач Тимошенко М.С. та Ожик Дар’я, викладач Рябоконь О.В., номінація «Інструментальне мистецтво».

Джерело: Овруцька міська рада

Читайте також: В Овручі нагородили хлопця, який врятував з води дівчат

newday.org.ua