На Житомирщині пограбували церкву

15.04.2019

Ємільчинські дільничні поліцейські розшукали церковного злодія. У ніч з 6 на 7 квітня з храму у с. Королівці було викрадено пожертви прихожан. Поліцейські встановили причетного до злодіяння та розшукали його. У чоловіка вилучили викрадене. Нині триває досудове розслідування.

 
За повідомленням місцевого священнослужителя, який звернувся до поліції, з церкви зникли пожертви у сумі близько 450 гривень.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що злодіяння було вчинено уночі, а злодій потрапив усередину, розбивши віконне скло. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України та вилучили низку речових доказів.

У результаті проведених заходів дільничні офіцери поліції встановили причетність до правопорушення 28-річного жителя Хмельницької області. У чоловіка вилучили частину викраденого, він визнав свою провину.

Нині триває подальше досудове розслідування. Відповідно до чинного законодавства чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Фото: doba.te.ua

 
церква