На Овруччині у чоловіка в оселі знайшли наркотичні речовини

17.01.2020

15 січня працівники Овруцького відділення поліції провели санкціонований обшук у одного із жителів міста, в результаті якого вилучили з оселі чоловіка нарковмісні речовини. Досудове розслідування триває.

У рамках розслідування кримінального провадження правоохоронці провели обшук у жителя міста за відповідною ухвалою слідчого судді. Із оселі було вилучено  подрібнену речовину зеленого кольору, білий порошок, схожий на амфетамін, та кілька саморобних пристроїв для вживання наркотичних засобів із залишками сировини.

Як стало відомо, чоловік раніше вже притягувався до відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. За його словами, заборонені речовини він зберігав для власних потреб. 

Усе виявлене поліцейські вилучили для подальшого дослідження фахівцями Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Нині ж слідчі місцевого відділення встановлюють усі обставин події. Досудове розслідування проводиться за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Законодавством подібні протиправні дії караються від штрафу до 3 років ув’язнення.

Читайте також: На Житомирщині з трудового рабства звільнили шістьох людей

newday.org.ua