Житомирянка Анастасія Четверікова виграла золото та бронзу на Кубку світу з веслування у Сегеді

28.09.2020

Спортсменка житомирської ОШВСМ Анастасія Четверікова виграла дві медалі на Кубку світу з веслування на байдарках і каное, який 27 вересня фінішував в Сегеді.

Четверікова здобула золоту медаль на дистанції 500 метрів в каное-двійці в парі із Людмилою Лузан. Вони фінішували з результатом 1.58,81.

За перемогу в цьому виді програми українські спортсменки також отримали спеціальний призер памяті знаменитого угорського веслувальника, дворазового олімпійського чемпіона саме в цьому виді програми Георге КОЛОНІЧА.

Бронзову медаль Анастасія Четверікова виграла в каное-двійці (Мікст) на дистанції 200 метрів в парі з Віталієм Вергелесом.

Ще один представник Житомирщини – Кирило Чорноморов зумів пробитися у фінал “К1-500” та потрапив до десятки найсильніших, що є хорошим результатом для молодого спортсмена на “дорослих” змаганнях.

Загалом веслувальники збірної України завоювали 8 медалей (3 золоті, 2 срібні і 3 бронзові) на Кубку світу, який проходив в Сегеді з 25 по 27 вересня. Збірна України посіла 6-е місце в медальному заліку.

Читайте також: 17 золотих медалей привезли з Чемпіонату України кікбоксери з Житомирщини

newday.org.ua