Яка піца корисна?
Дієтолог Олена Соломатіна вважає, що правильно приготована піца є більш корисною, а не шкідливою для організм. Важливо їсти її не часто і не переїдати, передає “МедикФорум”.
Також не варто споживати піцу, яка містить багато бекону, салямі і копчені інгредієнти.
“У здоровому харчуванні найголовніше – це збалансоване надходження різних речовин в організм. Піца може бути дуже хорошою комбінацією корисних продуктів – свіжих овочів, морепродуктів, оливкової олії тощо”, – пояснила вона.
Вчені Інституту фармацевтичних досліджень у Мілані дослідили, що вживання піци може бути корисним для профілактики пухлин кишечника і хвороб серця. У її складі має бути багато помідорів, оливок, броколі, оливкової олії, а також часник і перець чилі.
Фото: luxtopfit.com
Читайте також: Дієтолог розвінчала найпопулярніші міфи про каву.