Володимир Арешонков привітав коростенську спортсменку Ірину Дорошенко

03.04.2019

Володимир Арешонков привітав коростенку Ірину Дорошенко, яка виконала норматив на присвоєння звання майстра спорту України з вільної боротьби.

В останні березневі дні у Харкові відбулися змагання Чемпіонату України з вільної боротьби серед юніорів. Взяла участь у чемпіонаті і спортсменка з Коростеня Ірина Дорошенко, яка є вихованкою Коростенської філії Житомирської ДЮСШ з боротьби. Тренерами дівчини є досвідчені спортсмени Богдан Гулаков та Олексій Яковченко.

Ірина Дорошенко, змагаючись у ваговій категорії  53 кг, завоювала на чемпіонаті срібну нагороду та виконала норматив на присвоєння звання майстра спорту України.

2 квітня у приміщенні ліцею Коростеня відбулося урочисте вітання Ірини з присвоєнням високого спортивного звання та призового місця у потужному чемпіонаті в Харкові.

Вітали дівчину представники влади Коростеня, а також народний депутат України Володимир Арешонков, який подякував спортсменці майбутній вдалих виступів та перемог. Володимир Юрійович вручив Ірині гарний кошик з квітами та грошову винагороду.

Олеся Дейнега  

Читайте також: Волейбольний клуб «Полісся», у якому грають і коростенки, увійшов до Суперліги.

newday.org.ua

20190402_163052