У Житомирі 56-річний «умілець» підробляв документи

04.04.2019

Прокуратурою Житомирської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 199, ч. 3 ст. 358 КК України (виготовлення з метою збуту, збут документів із голографічними захисними елементами, підроблення, збут документів за попередньою змовою групою осіб). 
Органом досудового розслідування встановлено, що 56-річний житель Житомира, інвалід 1-ї групи, з метою збуту, виготовляв підроблені документи, зокрема, посвідчення особи громадянина іноземної держави – ID картку, а також водійські посвідчення.

Незаконною діяльністю чоловік займався безпосередньо у власному помешканні, виготовляючи підроблені офіційні документи з голографічними захисними елементами на принтері. Попередньо взявши у «замовника» необхідні дані та фотографію, на придбаних матеріалах та техніці виготовляв посвідчення, які продавав за 1 800 грн.

Справу розглядатиме Корольовський районний суд м. Житомира.

Крім цього встановлено, що майстру-фальсифікатору допомагав у протиправному бізнесі спільник. Кримінальне провадження щодо спільника також розслідувано ГУНП в області та з обвинувальним актом скеровано на розгляд до Богунського районного суду м. Житомира.
Публічне обвинувачення здійснюватиме прокуратура Житомирської області.

Фото: www.yavp.pl

Читайте також: У Житомирі розшукали водія іномарки, який збив велосипедиста.

newday.org.ua

e178f793fac03a8d8e7d211cb97910953db9ce3c