В Житомирі відбудеться показова гра з хокею на траві за участю команд-призерів міжнародних змагань

11.07.2019

В п’ятницю 12 липня, на базі загальноосвітньої школи №8 відбудеться показова гра з хокею на траві, де зберуться команди-призери всеукраїнських та міжнародних змагань. Матч пройде в Житомирі вперше з 1991 року. Про це повідомив Спортивний Житомир. 

З метою формування здорового способу життя, залучення молоді до занять спортом та популяризації олімпійських видів спорту, а саме хокею на траві в Житомирі відбудеться товариська зустріч між командами з м. Коростень та м. Бердичів. Гравці продемонструють техніко-тактичні дії та стратегію у грі.

Захід надасть можливість активній молоді залучитися до занять з хокею на траві, поспілкуватися з гравцями, спробувати закинути м’яч у ворота ключкою, взяти участь у проведенні конкурсів та розіграші подарунків.

В рамках заходу відбудеться презентація новоствореної обласної дитячо-юнацької спортивної школи з хокею на траві Житомирської обласної ради. Протягом змагань усі бажаючі зможуть записатися для формування місцевої команди з хокею на траві у м. Житомир.

Що: Товариський матч ХК «Політехнік» – ХК «ПК-Старт»

Де: ЗОШ №8 (м. Житомир, майдан Згоди, 5)

Коли12 липня 2019 року о 17.00

Фото: Спортивний Житомир

Читайте такожВ Овручі відкрили фізкультурно-оздоровчий комплекс

newday.org.ua

хокей на траві