У Радомишлі чоловік тяжко травмував свого товариша по чарці

20.01.2022

19 січня до місцевої лікарні у Радомишлі було ушпиталено 48-річного містянина з травмами та у стані коми. Поліцейські з’ясували, що тілесні ушкодження чоловікові могли бути завдані під час гостювання у знайомих. Нині у рамках кримінального провадження триває встановлення всіх обставин.

19 січня близько 13:00 до відділення поліції №3 у м. Радомишлі надійшло повідомлення про ушпиталення місцевого жителя. Лікарі діагностували у 48-річного чоловіка травми голови і тулуба, стан коми та помістили до палати інтенсивної терапії.

На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Попередньо, встановлено, увечері 18 січня потерпілий перебував у гостях у знайомих, де вони разом вживали спиртне. В якийсь момент між ним та 44-річним господарем виник конфлікт, що переріс у бійку. Лише наступного ранку власник оселі викликав «швидку» непритомному чоловікові.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.

Законодавством умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Читайте також: У мешканця Овруччини правоохоронці виявили саморобний пістолет

newday.org.ua