У Коростені до Міжнародного дня захисту дітей влаштували свято у центрі «Віри, Надії, Любові»

02.06.2020

Співали, танцювали, розповідали вірші, смакували солоденьке від народного депутата України Володимира Арешонкова, та просто весело і незабутньо, з дзвінким сміхом проводили час – так вихованці центру соціальної підтримки дітей та сімей «Віри, Надії, Любові» у Коростені відзначали Міжнародний день захисту дітей.

Центр «Віри, Надії, Любові» – унікальний соціальний заклад у Коростені, де виховуються хлопчики і дівчатка, які опинилися у складних життєвих умовах, батьки яких на рубежі позбавлення батьківських прав, або які, обравши хибний шлях життя, забули про найдорожче у їхньому житті – своїх дітей. Тому, з усією ласкою та турботою працівники Коростенського центру соціальної підтримки дітей та сімей «Віри, Надії, Любові» ставляться до своїх маленьких вихованців, мешканців світлого, радісного закладу, де завжди казково і святково. Особливо незабутньо у центрі було 1 червня, у День захисту дітей. Тут гаряче аплодували діткам за їхні таланти, щирість і відкритість, за танці й пісні, вірші і сценки, флешмоби, а особливо – за теплий погляд очей та безмежну любов. А солодкого смаку святу додали солодощі від народного депутата України Володимира Арешонкова.

«Діти повинні жити у світі краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії, творчості» – писав педагог Василь Олександрович Сухомлинський.

Тож, даруймо нашим дітям свято, тепло, увагу і любов кожного дня!

Олеся Дейнега 

Читайте також: Юні овруцькі художники долучилися до Всеукраїнського конкурсу «Мрійник року»

newday.org.ua