Пішла з дому і не повернулася: на Житомирщині з річки дістали тіло жінки

22.09.2022

У місті Коростишів Житомирської області випадковий перехожий натрапив на тіло людини у річці Тетерів. Загиблу з водойми дістали рятувальники. Нею виявилася 74-річна пенсіонерка.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

Повідомлення про те, що необхідна допомога у вилученні тіла загиблої людини з водойми, до Служби порятунку «101» від працівників поліції надійшло о 08:37 год. 21 вересня. Трагедія трапилася на річці Тетерів, у межах м. Коростишів Житомирського району.

«По прибуттю до місця пригоди з’ясувалося, що тіло людини в річці на відстані близько 10 м від берега виявив випадковий перехожий, який вигулював собаку. Фахівці ДСНС спустили на воду гумовий надувний човен, на ньому дісталися до тіла та, обв’язавши його мотузкою, доставили до берега для проведення слідчих дій працівниками поліції. Загиблою виявилися немісцева 74-річна жінка», – йдеться у повідомленні.

О 10:50 чергове відділення рятувальників у складі 6 чоловік особового складу повернулося у розташування частини. Причина та остаточні обставини пригоди встановлюють правоохоронці.

newday.org.ua