На Житомирщині поліцейські завадили сімейному дебоширу вчинити самогубство

04.02.2019

Подія сталась уночі 2 лютого у м. Новограді-Волинському. У присутності поліцейських, які прибули на виклик про домашнє насильство, 33-річний господар раптово вистрибнув через балконні двері і серйозно травмувався їх склом. Здійснити намір викинутись з 2 поверху чоловікові завадили поліцейські. 

Повідомляє Головне управління Національної поліції в Житомирській області.

Близько 1 години ночі до Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення про сімейний дебош у квартирі звягельчан. Для перевірки відомостей за вказаною адресою виїхали працівники сектору реагування патрульної поліції. 

По прибуттю було встановлено, що у помешканні відбувалась гучна сварка між подружжям. Поки правоохоронці розмовляли з обома, з’ясовуючи обставини, 33-річний господар раптово вибіг в сусідню кімнату і вистрибнув через віконний отвір у балконних дверях. 

Миттєво зорієнтувавшись, поліцейські підхопили травмованого склом чоловіка і не дозволили йому викинутись з балкону на 2-му поверсі. На місце події негайно було викликано «швидку» та слідчо-оперативну групу відділу поліції.

Зважаючи на збуджений стан чоловіка і його поранення, до прибуття медиків поліцейські знерухомили травмованого, в якого лікарі діагностували різані рани та пневмоторакс, отримані унаслідок ушкодження склом. Нині його госпіталізовано до реанімаційного відділення.

Про травмованого відомо, що він раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі за тяжкі злочини. До поліції уже надходили повідомлення про спроби чоловіка покінчити життя самогубством.

Попередня правова кваліфікація події – ст.128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Читайте також: За добу 5 крадіїв: в Житомирі поцупили телефон, в Коростені – продукти харчування.

newday.org.ua

9d6

9c5