На Овруччині ліквідували загоряння господарчої будівлі, тим самим врятували дім

28.09.2020
27 вересня о 03:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в господарчій будівлі у с. Веселівка Овруцького району. Про це рятувальників сповістив господар, який прокинувся посеред ночі від гучного тріскотіння шиферу.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику було встановлено, що вогнем охоплено перекриття сараю по всій площі. Впритул до нього розташована ще одна господарча будівля та дім. Оцінивши обстановку, начальник караулу прийняв рішення залучити додаткові сили та засоби на гасіння пожежі.

Силами бійців ДСНС о 04:15 пожежу локалізовано, а о 06:14 ліквідовано. Процес гасіння також ускладнювався віддаленістю найближчого вододжерела, що на відстані 5 км від осередку займання. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь устиг знищити 60 кв. м покрівлі та перекриття будівлі, а також 1 т соломи.

Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалось 7 чоловік особового складу на 2 пожежних автомобілях. Попередньо встановлено, що причиною пожежі стало коротке замкнення в електромережі.