На Овруччині відбувся перший Фестиваль «Круті педалі

10.06.2019

На Овруччині відбувся перший Фестиваль «Круті педалі». Призовий фонд – велосипеди від народного депутата Арешонкова.

Задля розвитку туризму Овруцької громади та покращення її екологічного стану, в рамках Днів Сталої Енергії, які були оголошені в громаді з травня по червень 2019 року, та до Міжнародного дня захисту дітей був організований та проведений Фестиваль «Круті педалі».

В рамках Велодня відбулися змагання, призовий фонд – 4 велосипеди від народного депутата України Володимира Юрійовича Арешонкова.

Серед наймолодших поціновувачів велосипедної їзди, у номінації «Велоняшки», переможці: «Велопан» – Невмержицький Олександр, «Велопані» – Рубченко Поліна, переможець у номінації середньої групи «Юніор – Куровець Артем, у категорії дорослі перемогу здобув Івашко Віктор.

Маршрут для дорослих мав протяжність 35 м. Велосипедисти стартували з площі Свободи м. Овруча та мали 7 пунктів призначення. Згідно із розробленим маршрутом, який частково проходив по Овруцько-Словечанському кряжу. Взявши участь у велопробігу «Погнуті колеса», учасники не тільки мали змогу насолодитися прекрасними краєвидами нашої місцевості, а й відкрити для себе новий світ Поліського краю.

Учасників велопробігу чекала несподівана та захоплююча, з крутими спусками, підйомами та перешкодами траса. За словами всіх учасників свята вони отримали величезне задоволення від Фестивалю «Круті педалі», повідомляє Овруцька міська рада.

Читайте також: Вальс Коростенської гімназії став кращим під час танцювального дійства у Коростені, що проходило за підтримки Володимира Арешонкова

newday.org.ua

62077529_2515566961796137_4183113471300206592_o