На Коростенщин затримали дві вантажівки з сміттям, за кермом були жителі Львівщини

05.01.2021

3 січня  поліцейські затримали дві вантажівки, що перевозили сміття без належної супровідної документації. Один транспортний засіб патрульні зупинили поблизу с. Клочеве, а інший – інспектори групи реагування Коростенського відділу при в’їзді до місцевого полігону побутових відходів, неподалік с. Грозиного. Відкрито кримінальне провадження.

Вантажівку «Ман» патрульні зупинили для перевірки на стаціонарному посту близько 14:45. Належних документів на вантаж водій надати не зміг.

За пів години потому поліцейські групи реагування Коростенського відділу зафіксували появу ще одного «Ман»  поблизу полігону з утилізації побутових відходів, що неподалік  с. Грозиного. 

Керманич спецтранспорту відмовився пояснювати свою появу у Коростенського районі, оскільки документів для скиду сміття теж не мав.

За кермом обох виявлених транспортних засобів перебували жителі Львівщини. Вантажівки вилучені до встановлення усіх обставин.

Попередня кваліфікація подій – ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення), ст. 239 (Забруднення або псування земель) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо накладення арешту на вказані транспортні засоби.

Читайте також: На Житомирщині затримали автомобіль із нелегальними ялинками

newday.org.ua