Коростенців запрошують долучатися до інтернет-флешмобу вишиванок

20.05.2020

Завтра, 21 травня, в Україні відзначають колоритне свято – Всеукраїнський день вишиванки. У попередні роки цього дня люди, виходячи на вулицю, одягали вишиванки, фотографувалися, тим самим демонстрували свою любов і повагу до рідних звичаїв та традицій.

Цього року День вишиванки пройде в дещо іншому форматі – це пов’язано з карантином. Більшість українців перебуває вдома, але навіть вдома, можна одягнути вишиту сорочку, сукню, чи спідницю, з приємною посмішкою сфотографуватися та розмістити знімки на своїх сторінках в Інтернеті – по-новому відзначити це багатьма улюблене травневе національне свято.  До флешмобу вишиванок закликають коростенців. Фото потрібно розміщувати з хештегом #коростеньДеньВишиванки.

«Запрошуємо коростенців долучатись до флешмобу «Коростень у вишиванці» – до 21 травня включно опублікуйте свої фото у національному вбранні під постом на «Коростень офіційний інформаційний» з хештегом #коростеньДеньВишиванки. Ваші світлини будуть розміщені на головному сайті міста та на сторінці «Коростень офіційний інформаційний» в мережі Фейсбук» – пишуть офіційні джерела Коростеня.

Тож, одягаймо вишиванки, фотографуймося і радіймо гарному святковому дню!

Олеся Дейнега 

На Олевщині також організовують флешмоб до Дня вишиванки.

newday.org.ua