Бійка у Коростені закінчилась вбивством

03.12.2020

У Коростенському районі поліція розслідує загибель чоловіка від тяжких травм. Попередньо, смерть чоловіка стала наслідком конфлікту з місцевим жителем, якого поліцейські нині перевіряють на причетність до спричинення загиблому тілесних ушкоджень. Триває досудове розслідування.

Повідомлення про подію надійшло до Коростенського відділу поліції від медиків, які констатували смерть 54-річного чоловіка за місцем його проживання у райцентрі. Видимих тілесних ушкоджень у загиблого не було, однак у результаті судово-медичної експертизи фахівці виявили у нього тяжкі внутрішні травми, які й призвели до смерті.

Відомості про їх отримання чоловіком (ч.2 ст.121 КК України) були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

У ході перевірки поліцейські з’ясували, що загиблий коростенець зловживав спритними напоями. За зібраними свідченнями, в останні дні листопада до його помешкання приходив раніше судимий 33-річний житель райцентру.Попередньо встановлено, що до травмування господаря призвели конфлікт і бійка з гостем. За медичною допомогою потерпілий не звертався.

Нині обґрунтовано підозрюваний чоловік дає свідчення поліцейським. У ході подальшого досудового розслідування правоохоронці встановлюють усі обставини.

За подібні протиправні дії винуватцеві може загрожувати ув’язнення строком від 7 до 10 років.

Читайте також: У Коростені з банківського рахунку жінки викрали 14,5 тис грн

newday.org.ua