Житомирянин Артем Кондратюк представив новий кліп на пісню «Я благаю» 

22.11.2019

Не минуло й місяця після прем’єри нового синглу від Артема Кондратюка, як він вже представив нове відео на пісню «Я благаю».

Осінь у артиста вийшла досить продуктивною. Творчий тандем з українськими авторами Олександром Яшиним і Василем Радугою приніс нове дихання творчості артиста. Над екранізацією пісні працювали дуже талановиті люди. Видеограф Василь Боровий зняв весь кліп. Він дуже наполягав показати в новому відео справжню осінь. Зйомки нового відео проходили в місті Житомирі. У перший день зйомок на місто впав дуже густий туман. Всім здавалося, що природа ніби спеціально для зйомок охопила всі локації теплим туманом. Від цього картинка відео стала більш загадковою.

Режисерка – Маргарита Івасенко. Вона допомагала у всіх творчих і організаційних питаннях. Після локацій природи зйомки перенеслися в професійну студію «SOFIT», де знімали образи головної героїні, яку зіграла модель Марія Смирнова. Образ для жіночої ролі створила українська дизайнерка Marina Gin. Makeup – Ксенія Біловус. Директорка – Лариса Івасенко.

«Весь кліп – це стан душі. Кожна людина потребує теплих обіймів. Вона хоче відчувати себе коханою. Зазвичай, осінь у всіх асоціюється з настанням холодів і наближенням зими. Променів сонця мало і всім хочеться тепла. Так і між людьми буває. Саме від бажання душевного тепла народжується потреба зігрітися теплотою обіймів коханої людини. Це дуже відчувається в тексті пісні. Деякий драматизм ситуації перетворбється в справжню романтику. Від цього ми відштовхнулися і захотіли передати цей стан в новому відео. Я вдячний всім, хто причетний до створення нового відео як в кадрі, так і за кадром », – коментує Артем Кондратюк.

Пісня «Я благаю» – це перша композиція, яка увійде до третього альбому співака. Новий кліп вже є на офіційному YOUTUBE-каналі Артема Кондратюка.

Читайте також: 100,6 FM – найпопулярніша радіостанція на Поліссі про Полісся

newday.org.ua