На Житомирщині цьогоріч майже 15 тисяч дітей стануть першокласниками НУШ

24.06.2019

На днях завершують свою роботу пришкільні та мовні табори на Житомирщині, у яких займалися понад 32 тисячі дітей. Тепер у школах розпочнуть підготовку до нового навчального року: робитимуть ремонти, купуватимуть меблі, техніку та дидактичні матеріали відповідно до вимог Нової української школи та потреб кожного навчального закладу. І вже цього року близько 15 тисяч дітей стануть першокласниками НУШ.

Цього року на Житомирщині в НУШ навчатимуться майбутні перші класи та другі класи, які у 2018-2019 навчальному році були першими учнями в новій освітній реформі.

До першого класу НУШ цього року піде 14 тис. 975 дітей. Це прогнозована кількість майбутніх учнів, яка може ще змінюватися навіть на початку навчального процесу. Також вже до другого класу НУШ перейшли 15 тис. 555 учнів.

Наразі у школах розпочинають укладати договори на закупівлю та поставку необхідного обладнання та меблів. Вчителі визначають потреби у дидактичних матеріалів для класів, які навчатимуться за програмою НУШ. Також проводитимуть ремонтні роботи.

 
 
Без названия