За добу на Житомирщині викрили трьох магазинних злодіїв

08.09.2021

З торговельних закладів у містах Житомирі та Малині відвідувачі викрадали одяг, продукти харчування та побутову техніку. Поліцейські встановили причетних до злодіянь та з’ясовують обставини подій.

З полиці малинського супермаркету викрали продукти на суму понад 1600 гривень. Про це до поліції 7 вересня повідомив охоронник торгівельного закладу. Під час проведеної перевірки поліцейські з’ясували, що крадіжку було вчинено цього ж дня і до неї причетний одного із сіл Малинської громади. Викрадений товар у нього вилучений.

До Житомирського районного управління поліції звернулася продавець одного з магазинів обласного центру, яка повідомила, що з торгівельного залу було викрадено електром’ясорубку. У результаті першочергових заходів правоохоронці з’ясували, що до правопорушення причетна 56-річна жителька м. Коростишева.

7 вересня поліції м. Житомира вернувся охоронець магазину, який повідомив що уночі невідома особа викрала спиртні напої. Поліцейські, які прибули на виклик, у вчинення крадіжки викрили 19-річного житомирянина. Хлопця доставили до районного управління поліції для з’ясування всіх обставин.

Під час спілкування з парубком поліцейські з’ясували, що він причетний ще щонайменше до двох крадіжок одягу з магазинів в обласному центрі.

За всіма вказаними фактами поліцейські розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст.185 (Крадіжка) КК України. Викритих осіб правоохоронці перевіряють на причетність до інших подібних правопорушень. За чинним законодавством таємне заволодіння майном карається штрафом, громадськими або виправними роботами, піврічним арештом, обмеженням  чи позбавленням волі на строк до 3 років.

Читайте також: У Лугинах чоловік викрав гроші із сейфу померлого жителя селища

newday.org.ua