У Лугинах чоловік викрав гроші із сейфу померлого жителя селища

07.09.2021

Правоохоронці встановили, що до викрадення значної суми заощаджень із домоволодіння померлого жителя селища Лугин причетний 20-річний місцевий житель. Молодик уже має кримінальне минуле. Наразі триває досудове розслідування.

6 вересня близько 22 години до Коростенського райуправління поліції надійшло повідомлення про пошкодження сейфа і викрадення значної суми коштів із гаража чужого домоволодіння. Заявник указав, що його господар нещодавно помер, тож хтось скористався звісткою про пусте обійстя на свій лад.

Вже упродовж кількох годин працівники слідчо-оперативної групи за зібраними відомостями встановили ймовірно причетного. Ним виявився 20-річний місцевий житель. Незважаючи на молодий вік, раніше він притягувався до кримінальної відповідальності.

Попередньо відомо, що до гаража молодик проник, зірвавши на воротах навісний замок. Пошкодивши сейф, натрапив на грошові збереження. Частину коштів зарахував на банківські рахунки знайомих. Більшу частину готівки в нього вилучили поліцейські та після проведення необхідних процесуальних дій гроші повернуть родичам покійного власника.

Наразі триває з’ясування усіх обставин у рамках відкритого за ч.3 ст185 (Крадіжка) ККУ кримінального провадження. За чинним законодавством молодикові може загрожувати від 3 до 6 років ув’язнення.

 Читайте також: За незаконні порубки судитимуть двох жителів Коростенщини

newday.org.ua