Встиг дійти додому і помер: на Коростенщині жінка у крамниці поранила свого чоловіка

01.09.2020

Уночі 30 серпня до поліції надійшло повідомлення про завдання поранення жителю с. Білошиць Коростенського району. В приватному будинку було виявлено загиблого 51-річного господаря з ушкодженням грудної клітини. За підозрою у нанесенні смертельної травми поліцейські затримали його дружину. Триває досудове розслідування.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Коростенського відділу поліції. Тіло 51-річного жителя с. Білошиць виявили у його будинку. Під час огляду поліцейські зафіксували наявність поранення у ділянці грудної клітини загиблого. Відтак було призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті чоловіка.

Водночас поліцейські опитали місцевих жителів, вилучили низку речових доказів з місця події. Попередньо, між загиблим та його 57-річною дружиною виник конфлікт в місцевій крамниці, де та працювала. Під час сварки жінка завдала чоловікові ножове поранення, а той встиг дійти до дому, що знаходиться неподалік, де помер.

Жінку поліцейські затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КК України. Слідчі оголосили їй про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Судом жінці обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Нині триває подальше досудове розслідування.

Законодавством такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.

Читайте також: На Овруччині двоє підлітків пошкодили 9 пам’ятників на кладовищі

newday.org.ua