В Овручі відкрили сучасний торговельний розважальний центр «MAXIMA ТЕХНО»

08.07.2019

6 липня овручани та гості древнього міста на Житомирщині зібралися на гарну подію – відкриття сучасного торговельного розважального центру «MAXIMA ТЕХНО».

Величезний торговельний центр віднині радуватиме жителів і гостей Овруча не лише своїм сучасним виглядом та європейським комфортом, а й великою кількістю послуг, які надаватимуться в одній будівлі. З порожніми руками звідси точно ніхто не піде, а ще обов’язково смачно поїсть та гарно порозважається всією родиною. Кафе,  бутики з одягом та прикрасами, ігрові зони,  товари для домашнього затишку і кухні,  для автолюбителів і фермерів, – і це лише початок. В урочистому відкритті торговельного центру взяли участь і люди, яким небайдужий розвиток міста Овруча. Зокрема, народний депутат України Володимир Арешонков, міський голова Іван Коруд та власник нововідкритого ТЦ «MAXIMA ТЕХНО» відомий підприємець з Коростеня Руслан Ярмолюк.

За словами Руслана Володимировича, у торговельному центрі буде представлена не тільки торгівля, працюватимуть різноманітні магазини, кафе та піцерія,  а й багато розваг. Так, через три тижні відкриється нова цікава ігрова зона, через 2 тижні запрацює кінотеатр.

«В кафе дуже смачно, сам сьогодні обідав, – каже Руслан Ярмолюк при зустрічі на відкритті центру «MAXIMA ТЕХНО», або «Максимальний». – Тут також представлена торгівля побутовими товарами, товарами для ремонту, особливо багато різних магазинів для жінок. Запрацює скоро кімната цікавих дитячих розваг і кінотеатр. Загалом, Овруч дуже гарне місто. З кожним днем воно все більше розвивається: парк, доріжки викладаються плиткою, облагороджуються вулиці і все місто. І ми побачили, що тут не вистачає саме такого великого торговельного розважального центру, який і побудували за 2 роки».

Олеся Дейнега

Читайте також: У Гошові відбувся Перший овруцький фестиваль автентичної культури української шляхти

newday.org.ua

IMG_0556 IMG_0560 IMG_0553 IMG_0558