У Коростені затримано крадія кабелів зв’язку

19.02.2019

16 лютого поліцейські Коростенського ВП ГУНП отримали повідомлення про невідомого чоловіка на горищі будинку, якого застали мешканці за демонтажем кабелів. Нині у рамках кримінального провадження затриманого перевіряють на причетність до інших подібних злочинів у райцентрі.

Повідомляє Головне управління Національної поліції в Житомирській області.

До поліції зателефонував 32-річний житель м. Коростеня. Він розповів, що для перевірки причин відсутності інтернет-з’єднання у будинку піднявся на горище і виявив там незнайомця. Чоловік демонтував кабелі інтернет-провайдера та телефонного зв’язку і збирався вже скласти їх по заготовленим мішкам. До приїзду слідчо-оперативної групи заявник утримував невідомого на місці події.

– Було з’ясовано, що затриманим під час крадіжки є 36-річний житель райцентру. Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин та незаконне зберігання наркотичних засобів, – повідомив начальник Коростенського ВП ГУНП Михайло Старовойт.

Для подальшого з’ясування обставин затриманого доставили до відділу поліції. У рамках розпочатого за статтями 15 (Замах на злочин) та 185 (Крадіжка) ККУ  провадження поліцейські перевіряють чоловіка на причетність до інших подібних протиправних діянь у райцентрі.

За чинним законодавством йому може загрожувати покарання – від штрафу і аж до позбавлення волі строком до 3 років.

Фото: zt.npu.gov.ua

Нагадаємо, В Коростені невідомий під нецензурні вигуки зламав державний прапор.

newday.org.ua

IMG-0cfa7d6223b33f3c1d158a21a204318e-V