У Домі української культури в Житомирі знову проводитимуть весільні церемонії

17.11.2021

З 10 грудня у Домі української культури проводитимуть весільні церемонії з музичними супроводом, дизайнером та церемоніймейстером. 

Про це “Першому житомирському” розповіла завідувачка структурного підрозділу Дому української культури Оксана Бондарчук:

“Уже більше 12 років у нас не проводили весільні церемонії. Ми тільки запускаємо цю послугу. У нас є розкішна зала з піаніно, фортепіано, музичні інструменти на будь-який вибір: віолончель, скрипка та багато іншого. Наш дизайнер особисто оформлює та створює фотозони. І вже 10 грудня ми проведемо перший обряд весільної церемонії”.

Як пояснюють у Домі української культури, є дві локації для проведення церемонії: з квітковою аркою на вулиці – влітку, та в роскішній залі – взимку:

“Ми поки проводимо лише царемонії шлюбу, рестрація проходитеме в РАЦСі, а у нас тільки обряди і сама шлюбна царемонія. Тривалість залежить від побажання молодят. Зазвичай це від 20 хвилин, до декількох годин. Приміщення для фото теж плануємо здавати в оренду. Влітку проводитимемо царемонії на внутрішньому дворику. Там ми прикршаємо арку живими квітами, а взимку церемонія в розкішній залі. Також буде окрема кімната, де наречана може вдягатися для фото”.

З вартість такої послуги поки не визначилися. Наразі маєток Філіпова працює над налагодженням співпраці з РАЦСом, аби в майбутньому проводити ще й рестрацію шлюбу.

Читайте також: Житомир до Нового року прикрасять космічними декораціями

newday.org.ua