У Бердичеві поліція розслідує обставини загибелі подружжя

12.02.2019

10 лютого у райцентрі у  власному будинку родичі виявили тіла чоловіка та дружини. Поліцейські, що прибули до місця події, провели огляд та зафіксували ознаки отруєння чадним газом. З’ясування усіх обставин  триває у рамках кримінального провадження, повідомляє Головне управління Національної поліції в Житомирській області.

Житель м. Бердичева звернувся увечері до поліції через стурбованість про відсутність зв’язку з 35-річним сином та його 36-річною дружиною.

До місця проживання останнього разом із заявником прибули і поліцейські.
Близько 21.30 чоловік через вікно заліз до будинку сина та виявив його і невістку у ванній кімнаті без ознак життя.

Під час огляду місця події було зафіксовано наявність у приміщенні запаху чадного газу. На тілах загиблих також були характерні сліди отруєння ним. Інших видимих тілесних ушкоджень не виявлено.

Нині у рамках розпочатого кримінального провадження призначено судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті подружжя.

Тривають слідчо-розшукові заходи для з’ясування усіх обставин події.

Також у ході огляду зафіксовано, що у будинку встановлено газове опалення, а у ванній кімнаті розташоване газове обладнання.

Нагадаємо, що у березні 2018 в одній з квартир м. Бердичева було виявлено тіла 8 людей, серед яких двоє маленьких дітей. Під час розслідування встановлено, що причиною їх смерті  стало отруєння чадним газом. 9 листопада директору, майстру та пічнику ВЖРЕПУ було оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень. 13 листопада усім трьом обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.У Житомирі підозрюваним у порушеннях, що призвели до загибелі 8 людей, обрано запобіжні заходи

Читайте також: Вкрали три корови, щоб розплатитися з боргами.

newday.org.ua

розслідування