Пильна коростенка сфотографувала злодіїв на мобільний, тим самим допомогла поліції

05.04.2019

Спостережлива жінка вчасно помітила, як невідомі особи виносили речі із дачного будинку її сусідки, сфотографувала їх і передала відомості до поліції. Правоохоронці швидко встановили підозрюваних. Повідомляє Головне управління Національної поліції в Житомирській області.

Увечері 3 квітня до Коростенського відділу поліції звернулась 57-річна жителька райцентру із заявою про крадіжку напередодні з її дачного будинку, розташованого на околиці міста. 

За вказаною адресою виїхали працівники слідчо-оперативної групи поліції. Попередньо було встановлено, що 1 квітня хтось потрапив у середину будівлі, пошкодивши вхідні двері, й виніс із приміщення речей на загальну суму близько 10 тисяч гривень.

– З’ясувалось, що про злодіяння заявниці розповіла сусідка. Вона помітила двох невідомих чоловіків, які виносили речі з будинку, і навіть сфотографувала їх на свій мобільник. Фото передала нашим працівникам, – розповів начальник Коростенського ВП ГУНП Михайло Старовойт.

Відтак встановити винуватців для поліцейських було справою техніки. 41-річного непрацюючого жителя райцентру правоохоронці розшукали швидко. Нині чоловік дає свідчення у відділку поліції. Місцеперебування його поплічника, 29-річного жителя району, наразі встановлюється. Частину викрадених з чужого будинку речей вилучено.

Відомості за вказаною подією внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. У рамках кримінального провадження поліція перевіряє чоловіків на причетність до інших подібних злочинів.

За чинним законодавством обом може загрожувати від 4 до 8 років ув’язнення.

Фото: uk.theplanetsworld.com

Читайте також: Найбільше зарплати заборгували у Коростені.

newday.org.ua

12-tips-for-better-mobile-photography-12