На Житомирщині сталася пожежа в будинку: загинув чоловік

28.08.2021

28 серпня 04:05 до Служби порятунку «101» від сусідів надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку у смт Гришківці Бердичівського району. По прибуттю вогнеборців було встановлено, що полум’ям повністю охоплено будинок. За словами сусідів, запах диму вони відчули ще з вечора.

У ході гасіння пожежі на порозі власної оселі рятувальники виявили тіло 78-річного господаря без ознак життя. О 4:51 пожежу локалізували, о 7 ранку ліквідували. На гасіння було задіяно додаткові сили та засоби для підвозу води від пожежного гідранту, що розташований за 1 км від місця події.

Крім того, о 04:45 надійшло чергове повідомлення від власників про пожежу у житловому будинку в м Коростишів. Там горіла покрівля будинку. Спільними зусиллями двох відділень о 05:20 пожежу локалізували, а о 06:40 ліквідували. Вогнем знищено покрівлю.

Попередньо займання могло статися через коротке замкнення в електромережі.

Ще одну пожежу ліквідували вогнеборці у с. Вірля Новоград-Волинського району Баранівської територіальної громади. Внаслідок загоряння вогнем знищено покрівлю та 5 кв.м перекриття господарчої споруди.

newday.org.ua