На Житомирщині чоловік побив власну матір

04.05.2022

Поліцейські завершили розслідування травмування жительки Хорошівської громади сином. Днями слідчі відділу поліції №4 Житомирського районного управління завершили розслідування травмування 62-річної жительки села Рижанів. Поліцейські зібрали докази причетності до цього діяння 33-річного сина потерпілої. Після оголошення підозри чоловіка було взято під варту. Нині обвинувальний акт відносно нього скеровано до суду.

Події відбувалися наприкінці березня. Того дня до поліції надійшло повідомлення 62-річної жительки Хорошівської громади щодо неправомірних дій сина.

На місце пригоди одразу ж було скеровано слідчо-оперативну групу відділу поліції №4 Житомирського РУП. Одночасно з правоохоронцями до будинку жінки прибули і лікарі швидкої, які її ушпиталили. Медики діагностували у пенсіонерки розрив селезінки, внутрішню кровотечу та провели оперативне втручання.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження жінка отримала під час конфлікту з сином. Причиною сварки стало систематичне вживання алкоголю чоловіком та його небажання працювати. Аргументи матері розлютили сина і він кинувся на неї з кулаками.

Відповідно до висновків експертів тілесні ушкодження спричинені жінці, відносяться до категорії тяжких.

Відтак слідчі відділу поліції №4 Житомирського РУП повідомили 33-річному жителю села Рижанів про підозру в учиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Чоловікові було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Після проведення усіх необхідних слідчих дій правоохоронці скерували обвинувальний акт до суду.

Відповідно до чинного законодавства за скоєння умисного тяжкого тілесного ушкодження обвинуваченому може загрожувати від 5 до 8 років ув’язнення.

newday.org.ua