На Коростенщині поліцейські викрили чоловіка у викраденні мопеда

10.09.2021

Правоохоронці Коростенського районного управління поліції встановили причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом. Досудове розслідування триває. Підозрюваному може загрожувати позбавлення волі.

9 вересня до поліції звернувся 35-річний місцевий житель із повідомленням про те, що з території кар’єру, де він працює, хтось викрав його мопед «Simple».

Впродовж години правоохоронці у результаті першочергових заходів встановили обставини та особу ймовірного правопорушника. Чоловіка на викраденому мопеді наздогнали у полі неподалік від місця події.

Правоохоронці з’ясували, що на чужий мопед спокусився 28-річний житель райцентру. Раніше він не потрапляв у поле зору поліції. На злочин вдався, мовляв, маючи наміри виручити за чужий мопед кошти для власних потреб.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі викритого у кримінальному правопорушенні перевіряють на причетність до інших злочинів.

За незаконне заволодіння чужим транспортом чоловікові може загрожувати обмеження чи позбавлення волі строком від 3 до 5 років.

Читайте також: За добу на Житомирщині викрили трьох магазинних злодіїв

newday.org.ua