На Хмельниччині в ДТП за участі 3 вантажівок потрапив водій з Житомирщини

20.12.2021

На Хмельниччині в ДТП за участі трьох вантажівок травмувалось четверо осіб. Дорожньо-транспортна пригода сталася на трасі «Житомир — Чернівці» поблизу села Солобківці.

За попередньою інформацією, відбулось лобове зіткнення вантажівки «Рено Мастер» під керуванням 33-річного жителя м. Івано-Франківськ з вантажівкою «МАН», за кермом якої перебував 35-річний житель м. Миколаїв.

Під час ДТП водій третьої вантажівки «Сканія», 36-річний житель Житомирської області, намагаючись уникнути зіткнення, допустив з’їзд у кювет з подальшим перекиданням причепа.

У результаті автопригоди найважче травмувався водій вантажівки «Рено Мастер». Його госпіталізували в реанімаційне відділення Ярмолинецької багатопрофільної лікарні. Травми отримав і його 23-річний пасажир. Також травмувалися водій та 62-річна пасажирка вантажівки «МАН».

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини і причини ДТП.

Читайте також: На Житомирщині на пішохода одна за одною наїхали дві автівки – чоловік помер

newday.org.ua