На Житомирщині​ можна взяти ялинку в оренду

23.12.2021

Для тих, хто хоче мати в оселі живу ялинку з неповторними пахощами та з духом свята, в державних лісогосподарських підприємствах Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства запровадили послугу «Ялинка – напрокат».

Кожен охочий може приїхати в лісництво чи лісгосп, вибрати собі хвойне деревце в горщику та укласти відповідний договір. По завершенню свят рослинку можна буде повернути назад в розсадник, і за умовами договру покупцеві повернуть частину коштів.

Однак тут потрібно пам’ятати, що за такою ялинкою необхіден особливий догляд. Який саме – розповість фахівець. Варто зауважити, що таку рослину не можна тримати в теплому приміщенні надто довго, не ставити поблизу джерел тепла, добре поливати та збризкувати водою крону.

За умови правильного догляду, з таким деревцем можна буде зустріти не одне свято.

Нагадаємо, що лісівники Житомирщини створили 137 пунктів продажу ялинок. Там кожен охочий може вибрати собі ялину чи сосну різних розмірів за помірними цінами: 60-150 грн. До свят державні лісогосподарські підприємства області на спеціальних плантаціях виростили 250 тисяч різдвяних ялин.

Читайте також: На Житомирщині декорують місто прикрасами з атласної стрічки

newday.org.ua