Житомирянка Анастасія Коханчук стала чемпіонкою світу у спартанських перегонах у пустелі Ліва в ОАЕ

06.12.2021

З 2 по 5 грудня у пустелі Ліва біля Абу-Дабі в Об’єднаних Арабських Еміратах проходить Спартанський Чемпіонат світу. Його учасниками стали понад 70 спортсменів з усього світу. У забігу з перешкодами серед жінок у віковій категорії 25–29 років перемогла житомирянка Анастасія Коханчук.

На своїй сторінці у Fаcebook Анастасія Коханчук розповіла, що у спартанських перегонах подолала дистанцію 21 кілометр з 30 перешкодами у пустелі Ліва в Об’єднаних Арабських Еміратах.

“Бігти по піску і в спеку зовсім не моя стихія, – написала напередодні змагань Анастасія Коханчук. – Але, якщо я вже тут, то дороги назад немає, і перемогу потрібно здобути! А там побачимо, буде це перемога над собою чи серед жінок…”.

За результами забігу, Анастасія Коханчук стала чемпіонкою світу у віковій категорії 25–29 років і прибігла другою з-поміж усіх жінок-учасниць.

У коментарі Суспільному Анастасія розповіла, що дистанцію подолала за чотири години і 48 хвилин.

“Найважче було повзти вгору по гарячому піску, коли серце вискакує і хочеться зійти з дистанції, а немає куди – навкруги пустеля. Самі перешкоди складними не були”, – поділилася враженнями Анастасія Коханчук.

newday.org.ua

Житомирянка Анастасія Коханчук стала чемпіонкою світу у спартанських перегонах у пустелі Ліва в ОАЕ