Завдали ударів, коли спав: у Коростені вбили 21-річного хлопця

12.08.2020

Увечері 11 серпня до поліції надійшло повідомлення про травмування 21-річного жителя Коростенського району. За кілька годин чоловік помер у реанімаційному відділенні місцевої лікарні. Поліцейські розпочали досудове розслідування та затримали 36-річного коростенця, якого підозрюють у причетності до нанесення тілесних ушкоджень загиблому.

Близько 19:15 до Коростенського відділу поліції зателефонувала жителька райцентру із повідомленням про побиття її брата за місцем проживання знайомого.

За вказаною заявницею адресою прибули медики та поліцейські. В будинку 36-річного коростенця виявили 21-річного молодика із травмами голови. Його негайно ушпиталили до реанімаційного відділення міської лікарні. На жаль, після опівночі медики повідомили, що врятувати життя хлопця не вдалося.

Тим часом поліцейські з’ясували, що травмований прийшов до свого знайомого, аби переночувати. За словами господаря, між ними та гостем були особисті неприязні стосунки. Тож коли хлопець влігся спати, господар завдав йому кілька ударів по голові.

Правоохоронці затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Він визнав свою провину.

Нині триває досудове розслідування за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Читайте також: В Овручі жінка ножем смертельно ранила свого чоловіка

newday.org.ua