За тиждень у Житомирській області зареєстрували 81 випадок коронавірусу

16.01.2023

У період з 6 по 12 січня у Житомирській області зафіксували 81 випадок захворюваності на коронавірус, а це на 5% менше, ніж за попередній тиждень. Більшість поодиноких випадків захворювання зареєстровано в Коростишівській, Звягельській, Овруцькій, Народицькій, Радомишльській та Житомирській громадах. 

Серед дітей до 17 років виявлено 6 випадків (8%). Госпіталізовані 18 захворілих осіб (23%). Померлих осіб немає. Одужало 77 людей. Залишаються хворіти 185 осіб.

За тиждень вірусологічною лабораторією проведено 3361 ПЛР-досліджень для підтвердження діагнозу COVID-19, виявлено 52 позитивних результати (2%).

Більшість поодиноких випадків захворювання зареєстровано в Коростишівській, Звягельській, Овруцькій, Народицькій, Радомишльській та Житомирській громадах. Захворюваність носить спорадичних характер.

«Отже, на Житомирщині за минулий тиждень зареєстровано на 5% менше випадків захворювання COVID-19. Захворюваність знаходиться на низькому рівні, епідемічна ситуація залишається контрольованою», – пишуть в обласному центрі контролю та профілактики хвороб.

newday.org.ua