Який вигляд має новорічна ялинка у Малині

19.12.2022

У Малині новорічну ялинку встановили 18 грудня. До прикрас додали українську символіку.

Про це розповів міський голова Малина Олександ Ситайло, передає Перший Житомирський. 

“Ясна річ, нам не до свят, в країні війна, наші Захисники на передовій. Святкові дні скасовувані ще від 24 лютого. Країна і народ працюють на перемогу, яка дається наддорогою ціною. З іншого боку перед очима наші діти, у яких ворог вкрав спокій та нормальне дитинство. Порадившись з військовими щодо встановлення ялинки, жодної негативної відповіді не отримав. Всі були за те, щоб подарувати нашим діткам хоч краплину відчуття свята дитинства“, – розповів мер.

Новорічне дерево прикрасили іграшками у патріотичних кольорах, а на верхівці замість традиційної зірки, встановили – тризуб.

“Тому на радість малечі цьогоріч у Малині все ж встановили невеличку ялинку. Прикрашена вона іграшками у патріотичних синьо-жовтих кольорах, на верхівці встановлений український герб – тризуб. Це надзвичайне щастя вільно використовувати українську символіку. За це ми низько вклоняємося нашим військовим. Змінили й локацію – встановили зелену красуню біля Будинку культури. Ілюмінацію використали минулорічну, точніше її маленьку частину, щоб символічно підсвітити ялинку при мінімальному споживанні електроенергії“, – додав мер Малина.

Новорічне дерево – благодійно подаровано діткам громади не байдужими малинчанами.

newday.org.ua