Володимир Арешонков зробив офіційну заяву на сесії міськради у Коростені

27.05.2019

«Я буду балотуватися на цих виборах по 64-му виборчому округу в якості кандидата в народні депутати», – сказав нардеп Володимир Арешонков, виступивши з офіційною заявою на сесії міськради у Коростені 23 травня. 

«У зв’язку з тим, що вже є Указ президента України про оголошення дострокових парламентських виборів, які мають відбутися 21 липня,  я, шановні коростенці, звертаюся до вас із заявою, що буду балотуватися на цих виборах по 64-му виборчому округу в якості кандидата в народні депутати. Буду розраховувати на порозуміння, підтримку жителів , людей округу», – виступаючи у сесійній залі Коростеня 23 травня, сказав народний депутат України Володимир Арешонков.

Наразі популярно стало говорити про нові обличчя у владі, такі питання задають і народному депутату Арешонкову, що Володимир Юрійович прокоментував так:

Сьогодні дійсно є хвиля приходу у політику нових людей, і це абсолютно нормально, правильно. Я сприймаю це як життєво-філософське продовження того, як все має відбуватися. Змінюється країна, змінюються реформи,і сучасні молоді бачення і підходи є справедливими, – каже Володимир Арешонков. – Але іноді бажання молодих людей бути надзвичайно активними, брати участь в різних змінах мають бути насамперед дуже продуманими і виваженими. Тому, на мою думку, – наявність віку це не проблема. Як приклад, сенат США, Німеччини, парламент Великої Британії – там достатньо вікові люди, з досвідом.

–І, по-друге, я абсолютно готовий сьогодні до спілкування з молодими людьми, представниками нових політичних сил, нових формацій, до співпраці. Переконаний, що на цих виборах буде багато політичних партій, кандидатів, і це будуть нові обличчя, і ті, хто був у політиці. Тому у людей буде вибір, і кожен зможе дати їм оцінку під час голосування.

Олеся Дейнега 

Читайте також: На Коростенщині відбувся Фестиваль дитячої та юнацької творчості «Поліські зорі».

newday.org.ua

60969517_2222025558109680_7691140181969076224_n