Вогнеборці здійснили мрію маленького житомирянина

06.06.2019

 Іллюша з Житомира мріє стати пожежником і вдома в нього персональний автопарк  пожежних машин. Недалеко від їхнього будинку розташована пожежна частина,  де працюють справжні вогнеборці. Тож хлопчик змалечку бачив великі червоні машини і сильних чоловіків в захисних костюмах.

Про це пише 1.zt.ua.

Нажаль, з 3-х років дитина тяжко захворіла та не може самостійно ходити. Однак, бажання стати сильним і сміливим вогнеборцем, гасити полум’я та рятувати людей у нього не зникло. Аби розбавити життєві фарби Іллі, його батьки звернулися до Житомирської міської ради з проханням влаштувати екскурсію в пожежну частину.

І вже – 3 червня мрія хлопчика здійснилась! У найбільшій пожежній частині обласного центру Іллюша приміряв форму вогнеборця, катався в пожежній машині та гасив умовне полум’я. Також хлопчик перевірив на міцність велику пневмоподушку, піднявшись на ній у інвалідному візочку. В оперативно-координаційному центрі разом із мультиплікаційними героями Фіксики Іллюша телефонував до Служби порятунку «101» і повідомляв про пожежу.

Наостанок за старанне вивчення рятувальної справи та особливе бажання стати рятувальником дитина на згадку отримала справжню пожежну каску та солодкі подарунки.

Хочеться вірити, що піднесений настрій та радісні емоції від візиту до пожежно-рятувальної частини позитивно вплине на здоров’я хлопчика, а здійснення бажання сприятиме одужанню. І вже зовсім скоро Іллюша зробить перші самостійні кроки!

Читайте також: У Житомирі родина відпочивала на природі і загубила 3-річного сина

newday.org.ua

img1559564273_4 img1559564288