В Овручі горіла квартира у двоповерховому будинку

13.09.2022

У місті Овруч Коростенського району Житомирської області горіла квартира у житловому будинку через необережність під час куріння. Всього за добу рятувальники ліквідували 4 пожежі.

Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Житомирській області.

«За добу рятувальниками ліквідовано чотири пожежі, що виникли в регіоні. Зокрема, вдень сталася пожежа в квартирі двоповерхового житлового будинку у місті Овруч Коростенського району. Там в одній із кімнат загорівся диван та домашні речі. До приїзду рятувальників господар самостійно намагався загасити займання за допомогою підручних засобів, але надихався диму. Прибулі за викликом вогнеборці вивели його на вулицю. Вони швидко загасили полум’я та не допустили його подальшого розповсюдження. Попередня причина пожежі – необережність під час куріння власника оселі», – йдеться у повідомленні.

У місті Коростишів Житомирського району цього ж дня горів дровітник. Про займання рятувальників повідомили діти господарів, які були вдома самі. Зусиллями бійців ДСНС вже за годину вдалося ліквідувати пожежу, вогнем знищено 12 квадратних метрів покрівлі.

А вночі у селі Копанівка Хорошівської територіальної громади Житомирського району вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку. Вогонь встиг знищити тільки 2 квадратних метри покрівлі, оселю не поширився. Причини даних пожеж наразі встановлюють фахівці.

newday.org.ua