В Олевську ринок не працюватиме до закінчення карантину

04.05.2020

У Олевську заборонили поновлення роботи кооперативного ринку до закінчення карантину. Відповідне рішення прийняли на засіданні комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це повідомили на сайті Олевської міської ради.

Перед засіданням комісії ТЕБ та НС представники влади зустрічалися з місцевими підприємцями, що займаються виїзною торгівлею та запропонували підприємцям на період карантину реалізовувати плодоовочеву та насіннєву продукцію на території ринку, так як продаж поза межами ринків (виїзна торгівля) поки що належить до карантинних обмежень. Місцеві підприємці відмовились.

На районній комісії ТЕБ було прийнято рішення  заборонити поновлення роботи “Олевського кооперативного ринку” до закінчення карантину. Таке рішення було прийняте у зв’язку з тим, що “Олевський кооперативний ринок” зареєстрований, як ринок змішаного типу, що не відповідає вимогам.

Контроль за дотриманням суб’єктами господарювання карантинних заходів здійснюватиме Олевське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області спільно з Олевським відділенням поліції Коростенського відділу поліції ГУ НП в Житомирській області.

Читайте також: У Коростені ринки та перукарні поки не відкриють, але розсаду продавати дозволили

newday.org.ua