У Житомирі у водонапірній вежі запрацювала резиденція святого Миколая

19.12.2021

18 грудня у Житомирі у водонапірній вежі запрацювала резиденція святого Миколая. Першими відвідувачами стали діти з родин ветеранів АТО/ООС. Вони поспілкувалися зі Святим Миколаєм та взяли участь в анімаційній програмі.

Про це Суспільному розповіла співорганізаторка заходу Юлія Хмілевська.

За її словами, резиденцію святого Миколая відкрили у приміщенні водонапірної вежі вперше. Перші відвідувачі – діти ветеранів АТО та ООС взяли участь в анімаційній програмі.

“Під час анімаційної програми діти зустрічалися зі святим Миколаєм, грали в ігри, танцювали, – каже Юлія Хмілевська. – Також вони робили тигреня – символ Нового року та отримали новорічний подарунок. Крім цього, можна сфотографуватися зі святим Миколаєм і казковими ельфами, написати листа-бажання та надіслати його новорічною поштою”.

Керівник Агенції розвитку міста Борис Пахолюк розповів, що на організацію резиденції святого Миколая грошей з міського бюджету не виділяли.

“Тут дуже атмосферний простір і саме тому вирішили зробити цю резиденцію, – каже Борис Пахолюк. –Тут можна роздивитися цю історичну споруду та пофотографуватися на фотозонах, які облаштовані у вежі”.

Житомирянка Лілія Ільницька привела до резиденції своїх доньок Машу, Дашу та Сашу.

“Йдуть новорічні свята і діти дуже люблять всілякі розваги та свята, – каже Лілія Ільницька. – І ми разом із ними очікуємо дива”.

Резиденція святого Миколая працюватиме до 20:00 години 19 грудня.

newday.org.ua