У Житомирській області зросло виробництво яєць, м’яса та молока

11.03.2019

У Житомирській області в січні цього року господарства всіх категорій, порівняно з січнем 2018 р., збільшили обсяги виробництва яєць птиці свійської на 10,1%, м’яса – на 3,2%, молока – на 1,5%.

Про це йдеться в економічній доповіді «Про соціально-економічне становище Житомирської області за січень 2019 року», опублікованій на сайті головного управління статистики у Житомирській області, повідомляє zhitomir.info.

«У сільськогосподарських підприємствах виробництво м’яса зросло на 25,0%, яєць птиці свійської – на 23,1%, молока – на 4,7%. У господарствах населення приріст виробництва яєць птиці свійської склав 6,9%, м’яса – 0,9%, молока – 0,4%», – йдеться у доповіді.

У структурі реалізації худоби та птиці на забій сільськогосподарськими підприємствами (крім малих) частка великої рогатої худоби становила 26,1%, свиней – 66,1%, птиці свійської – 7,5%.

Читайте також: На Житомирщині частіше сплачують за “комуналку” через Приват24, термінали і QR-коди, ніж у касах банку. 

newday.org.ua

uu